0
0.00 0 artikelen

Geen producten in de winkelwagen.


De zadelmakerij

Wat kunnen wij u bieden?

In onze ambachtelijke zadelmakerij kunnen wij alle zadelreparaties en aanpassingen zelf uitvoeren, zodat wij u snel en vakkundig van dienst kunnen zijn.

Kleine reparaties en totaal onderhoud van een zadel is allemaal mogelijk in onze zadelmakerij. Onze vakkundige zadelmaker werkt met aandacht en kundigheid aan uw zadel en geeft een eerlijk advies over de reparatie. Denkt u dat het niet te maken is? Neem toch even contact op. Wie weet wat we voor u kunnen betekenen!

Zadel Consult

Bij Zadelmakerij Nugteren begrijpen we dat zowel paarden als ruiters door verschillende factoren kunnen veranderen: voeding, training, leeftijd, blessures en seizoensinvloeden. Daarnaast kan ook het zadel zelf aanpassingen ondergaan door regelmatig gebruik. Om ervoor te zorgen dat het zadel optimaal blijft functioneren, raden we aan om het zadel elk half jaar te laten controleren en onderhouden.

Zadel controle

Laat Maarten snel je zadel checken op mogelijke breuken. Met zijn grondige inspectie zorgt hij ervoor dat je zadel in optimale staat verkeert. Vermoed je dat er iets mis is?

 Wacht niet langer en maak een afspraak voor gemoedsrust tijdens je ritten.Zadel reparatie

Naast de zadelpasservice, controle en aanpassen van zadels repareren wij ook zadels in onze zadelmakerij. De zadelpasser van Gelderland  Maarten is gevestigd in Harderwijk, maar we werken door het hele land dus mocht u ons op locatie willen is dit ook mogelijk.Klik hier voor meer toelichting

Is jouw zadel kapot en heeft het een reparatie nodig?

 Bel ons dan gerust of we het zadel nog kunnen repareren. We hebben veel ervaring in het repareren van dressuur-, spring- en veelzijdigheidszadels en gaan met plezier aan de slag met jouw zadel.

 Het doel is om jou nog vele jaren plezier te laten beleven aan het zadel, zodat we voorlopig geen zadel hoeven aan te passen.
Amerigo saddle

Custom made

Herken je het probleem dat je zadel net niet helemaal perfect ligt? Maak je geen zorgen, bij Zadelmakerij Nugetren bieden we de mogelijkheid om je zadel op maat aan te passen. We begrijpen dat elk paard uniek is qua bouw, en om ervoor te zorgen dat het zadel optimaal ligt, kunnen we het speciaal voor jou op maat maken. Denk hierbij aan aanpassingen zoals flap lengte, deskundig advies over de keuze van de zadelboom, kniewrongen, en advies over de leersoort. Bovendien bieden we ook de mogelijkheid om je zadel te personaliseren, met opties zoals gekleurde stiksels, boordsels en zelfs een naamplaatje.

De opties

Hieronder vindt u de verschillende mogelijkheden die wij als maatwerk kunnen realiseren voor uw zadelaanpassingen

De zadelbomen

Maarten staat paraat om u vakkundig advies te verstrekken over welke zadelboom het meest geschikt is voor uw zadel. U heeft verschillende mogelijkheden, waaronder houten bomen en carbonbomen. Bovendien bieden we voor diverse zadelfabrikanten de optie om een speciaal kopijzer in uw zadel te laten plaatsen. Maarten kan u hier niet alleen over adviseren, maar ook zorgen voor de praktische realisatie ervan in uw zadel.

Flap lengte

Wij bieden ook de mogelijkheid om de flaplengte van bepaalde zadels aan te passen. We begrijpen dat elke ruiter zijn of haar eigen voorkeur heeft, of je nu de voorkeur geeft aan een meer opgesloten gevoel of juist een wat ruimere zit verkiest. Maarten kan het zadel op een begrijpelijke manier voor jou aanpassen, zodat het voldoet aan jouw specifieke wensen.

Kneewrongen

In ons assortiment vind je zadels met aanpasbare kniewrongen. Deze kunnen zowel anatomisch zijn als voor bepaalde merken voorzien zijn van klittenbandaansluitingen, waardoor je de knie en positionering eenvoudig kunt aanpassen naar jouw voorkeur.

Leer keuze

Bij het samenstellen van uw zadel heeft u tevens de mogelijkheid om te kiezen welk type leer u wenst. U kunt opteren voor traditioneel leer, speciaal leer, of grip leer. Bij Zadelmakerij Nugteren staat Maarten klaar om u uitgebreid advies te geven over de verschillende leerkeuzes en u te helpen bij het maken van de juiste beslissing voor uw zadel.

Details voor op je zadel

Het is tevens mogelijk om jouw zadel volledig naar eigen smaak te personaliseren. Vanuit onze kleurencollectie kun jij kiezen hoe je de stiksels wilt hebben, welke kleur boordsels je voorkeur heeft, of zelfs een zadelplaatje met jouw eigen naam of de naam van je stal. Met de custom made optie zijn de mogelijkheden eindeloos, zodat je zadel echt uniek en helemaal naar jouw wens wordt.
Amerigo saddle
Zadelmakerij, zadelreparatie

Tarieven & Voorwaarden

Wij streven ernaar om onze klanten hoogwaardige diensten te bieden op het gebied van zadelreparatie, aanpassingen en maatwerk. Onze tarieven variëren afhankelijk van de specifieke dienst die u nodig heeft. Hieronder vindt u een overzicht van de beschikbare diensten en de bijbehorende tarieven en voorwaarden.
Tarieven reparatie & onderhoud
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram