0
0.00 0 artikelen

Geen producten in de winkelwagen.


Voorwaarden & Tarieven 
Zadelpasservice

Voorwaarden

Voordat we bij jou op locatie komen geven we je graag duidelijkheid over voorwaarden en tarieven van de zadelpasservice die Zadelmakerij Nugteren hanteert. Dan word je achteraf niet verrast. Een prijs is altijd opgebouwd uit verschillende delen: voorrijkosten, consultkosten en eventuele aanschaf van een zadel of materialen. Daarnaast zijn er een aantal voorwaarden aan een afspraak verbonden die we graag met je delen:

Bij aanschaf van een nieuw zadel vanaf € 2.000,- vervallen de consult- en voorrijkosten. Met uitzondering van tweedehands zadels en Wintec zadels.
Bij aanschaf van een nieuw zadel komt de zadelmaker een keer kosteloos opvullen mits dit binnen 6 maanden gebeurd.
Kan de afspraak niet doorgaan? Annuleer de afspraak minimaal 48 uur van tevoren. Wordt de afspraak later geannuleerd dan zijn wij genoodzaakt de consultkosten in rekening te brengen. Wanneer ik al op de locatie ben gekomen en er is niet geannuleerd dan ben ik genoodzaakt de dubbele consultkosten en voorrijkosten te berekenen. Bovenin de site vind je het telefoonnummer.
Laat de afspraak bij kreupelheden of een paard dat onder behandeling is van bijvoorbeeld een fysiotherapeut niet door gaan.
Het is heel fijn als bij aanvang van de afspraak het paard op stal staat en klaar is voor de afspraak. Zo kunnen we meteen aan de slag!

Heb je na het lezen van de voorwaarden en tarieven van de zadelpasservice nog vragen? Schroom dan niet om contact op te nemen met de zadelmakerij via mail of per telefoon.
Tarieven, Zadelreparatie, zadels passen, zadelmakerij, Zadelmakerij Nugteren, zadel onderhoud, zadels

Tarieven

* Consultkosten per combinatie  € 75,-

Gereden kilometers vanaf Harderwijk
Voorrijkosten
0 tot 10 km                    € 0,-
10 tot 25 km                  € 10,-
25 tot 50 km                  € 20,-
50 tot 75 km                  € 30,-
75 tot 100 km                € 40,-
100 tot 125 km              € 50,-
125 tot 150 km              € 60,-
150 tot 175 km              € 70,-
175 tot 200 km              € 80,-
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram