0
0.00 0 artikelen

Geen producten in de winkelwagen.


De zadelpasser in Nederland

Wat kunnen wij u bieden?

Heb je een nieuw paard of is jouw zadel aan vervanging toe? Dan kun je bij Zadelmakerij Nugteren uit Gelderland een nieuw zadel aan laten passen. We werken met veel verschillende merken dressuur-, spring- en veelzijdigheidszadels. Natuurlijk hebben we deze zadels ook tweedehands beschikbaar. 

Het aanmeten van een zadel is een precies werk wat met aandacht gedaan moet worden. Daarom plannen we voldoende tijd in zodat we echt de tijd voor jou en jouw paard kunnen nemen. Van tevoren kun je via het contactformulier al veel informatie aan ons doorgeven zodat we alles op een rij hebben. We vragen jou in te vullen wat voor type paard je hebt, onder andere ras, hoogte en niveau. Over jou willen we ook al wat informatie ontvangen, namelijk: lengte, niveau, voorkeur voor discipline. Naar aanleiding van dit formulier nemen we contact met jou op en kunnen we snel een afspraak maken. Met de informatie in het achterhoofd kiezen we een selectie zadels uit om mee te nemen. 

Tijdens de afspraak krijgt u de mogelijkheid om veel zadels uit te proberen. We bekijken eerst uitgebreid het paard en horen graag jullie verhaal om een inschatting te maken voor een geschikt zadel. Vervolgens passen we een aantal zadels. De beste optie gaan we vervolgens uit proberen door een stuk te gaan rijden. Dan kijken we mee en zien hoe jij als ruiter erop zit. Geeft het zadel je een goede zit en is het de goede maat voor jou? En nog belangrijker: ligt het zadel goed op het paard en blijft het goed liggen tijdens het rijden? Je mag een eerlijk advies van ons verwachten en we doen er alles aan om jou het perfecte zadel te bezorgen. 
Als we een goed zadel vinden voor jullie kan het zijn dat er nog kleine aanpassingen aan gedaan moeten worden. De aanpassingen doen we het liefst in de werkplaats zodat we het precies en netjes kunnen uitvoeren. Is het klaar? Dan komen we weer bij jou op locatie om nogmaals het zadel te passen. We laten het alleen achter als we zeker weten dat jullie, jouw paard en jij, er plezier van gaan hebben!


Afspraak maken
Zadelpasservice, zadelpasseroplocatie, Tarieven, Zadelreparatie, zadels passen, zadelmakerij, Zadelmakerij Nugteren, zadel onderhoud, zadelsZadelpasservice, zadelpasseroplocatie, Tarieven, Zadelreparatie, zadels passen, zadelmakerij, Zadelmakerij Nugteren, zadel onderhoud, zadelsZadelpasservice, zadelpasseroplocatie, Tarieven, Zadelreparatie, zadels passen, zadelmakerij, Zadelmakerij Nugteren, zadel onderhoud, zadels

Zadel passen

Bij Zadelmakerij Nugteren kun je ook een zadel passen als je er al een op het oog hebt. Maarten komt met zijn bus langs, zodat jullie samen kunnen beoordelen welk zadel het beste ligt. Maak een afspraak voor een nauwkeurige selectie en ervaar optimaal comfort voor jou en je paard.

Klik hier voor meer toelichting

Wanneer je een nieuw zadel aanschaft voor jouw paard, kan er na verloop van tijd nog iets veranderen. 

Daarom is de eerste keer opvullen bij de zadelpasser van Gelderland altijd gratis, mits je dit binnen 6 maanden na aanschaf plant. We nemen het zadel soms mee naar onze zadelmakerij om eventuele aanpassingen vakkundig uit te voeren. 

Voor kleine aanpassingen doen we dit graag ter plekke. Als een uitgebreidere afwerking in de werkplaats nodig is, streven we ernaar om het zadel binnen twee weken terug te bezorgen. Na voltooiing van de aanpassingen nemen we contact met je op om een afleverafspraak te maken.

Controle & Service

Voor het controleren van jouw huidige zadel komen we ook op locatie. Door het zadel op de rug van het paard met de ruiter erop te zien, kunnen we de ligging duidelijk beoordelen en een passend advies geven.Klik hier voor meer toelichting

We begrijpen dat het zadel een cruciale rol speelt in het comfort en de prestaties van ruiter en paard. Onze service is ontworpen om ervoor te zorgen dat jullie samen de best mogelijke ervaring hebben. Neem contact met ons op voor een afspraak en laat ons jouw zadel professioneel controleren en aanpassen indien nodig.

Zadel reparatie

Naast de zadelpasservice, controle en aanpassen van zadels repareren wij ook zadels in onze zadelmakerij. De zadelpasser van Gelderland Maarten is gevestigd in Harderwijk, maar we werken door het hele land dus mocht u ons op locatie willen is dit ook mogelijk.

Klik hier voor meer toelichting

Is jouw zadel kapot en heeft het een reparatie nodig?

Bel ons dan gerust of we het zadel nog kunnen repareren. We hebben veel ervaring in het repareren van dressuur-, spring- en veelzijdigheidszadels en gaan met plezier aan de slag met jouw zadel.

Het doel is om jou nog vele jaren plezier te laten beleven aan het zadel, zodat we voorlopig geen zadel hoeven aan te passen.
Tarieven, Zadelreparatie, zadels passen, zadelmakerij, Zadelmakerij Nugteren, zadel onderhoud, zadels

Tarieven & Voorwaarden

Wij streven ernaar om onze klanten hoogwaardige diensten te bieden op het gebied van zadelreparatie, aanpassingen en maatwerk. Onze tarieven variëren afhankelijk van de specifieke dienst die u nodig heeft. Hieronder vindt u een overzicht van de beschikbare diensten en de bijbehorende tarieven en voorwaarden.
Tarieven zadelpasservice
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram