0
0.00 0 artikelen

Geen producten in de winkelwagen.


Zadelreparatie, zadels passen, zadelmakerij, Zadelmakerij Nugteren, zadel onderhoud, zadels

Wie is Maarten?

Mijn naam is Maarten Nugteren in 2003 ben ik begonnen met het zadelmakers vak, tot 2005 ben ik meerdere malen in Engeland geweest om opgeleid te worden tot zadelmaker. Hierbij heb ik stage gelopen bij een gerenommeerd zadelmerk. In 2005 ben ik in dienst gekomen bij Ruitersport den Besten als zadelmaker. 

Twee jaar later heb ik de ruitersportwinkel met zadelmakerij overgenomen van de familie den Besten. Dit was een mooie tijd waar ik veel heb geleerd. Ik ben er achter gekomen dat mijn passie voor het zadelmakers vak de overhand heeft en hierdoor heb ik besloten per 1 januari 2022 de ruitersportwinkel te verkopen om mij nog beter te kunnen focussen op dezadelmakerij. Vanaf nu ben ik werkzaam onder de naam Zadelmakerij Nugteren. Met passie en
precisie zal ik alles in het werk stellen om het juiste zadel voor u en uw paard te vinden.

Mijn werkervaring

Maarten heeft al 15 jaar ervaring als zadelmaker, waarbij hij met passie zadels aanmeet,repareert, controleert en onderhoudt. Zijn voorkeur gaat uit naar kwalitatieve zadelmerken, en hij staat bekend om zijn snelle en uitstekende service. Met oog voor detail en een luisterend oor naar de wensen van de klant, levert Zadelmakerij Nugteren maatwerk in zadels, leerwerk en toebehoren. De zadelmakerij beschikt over een ruime voorraad van meer dan 200 zadels van bekende merken zoals Albion, Prestige, Passier, Amerigo, Kentaur, Frank Baines, Wintec, Bates, Ideal Crown en Equipe. Hierdoor kunnen wij met zorg en verantwoordelijkheid het beste dressuur-, spring- en/of veelzijdigheidszadel voor jou en jouw paard aanmeten.

Zadelpasservice
Zadelreparatie, zadels passen, zadelmakerij, Zadelmakerij Nugteren, zadel onderhoud, zadels

WAT ONZE. KLANTEN ZEGGEN.

 • Deskundige Begeleiding Tijdens het Testen

  De begeleiding die ik ontving tijdens het testen van mijn aangepaste zadel was uitstekend. Maarten nam de tijd om ervoor te zorgen dat het zadel perfect paste en aansloot op mijn behoeften. De expertise en geduld waren opmerkelijk, en ik waardeer de grondigheid waarmee Maarten te werk ging.

  Betaalbare Kwaliteit

  Kwaliteit hoeft niet altijd duur te zijn, en dat bewijst Zadelmakerij Nugteren. De prijs-kwaliteitverhouding is uitstekend. Ik ben blij met de betaalbare oplossingen die ze bieden zonder concessies te doen aan de kwaliteit. Een geweldige plek voor elke paardenliefhebber!
 • Geweldige Service!

  Ik ben zeer tevreden over de service van Zadelmakerij Nugteren. Maarten is uiterst vriendelijk en behulpzaam. Mijn zadel werd snel gerepareerd en ziet er weer als nieuw uit. Ik waardeer de aandacht voor detail en de professionaliteit.

  Vakmanschap van Hoog Niveau

  De vakman Maarten bij Zadelmakerij Nugteren levert werk van uitzonderlijke kwaliteit. Mijn zadel werd met zorg en aandacht gerepareerd, en ik kan het verschil echt voelen tijdens het rijden. Het vakmanschap spreekt voor zich, en ik beveel deze zadelmakerij van harte aan.
 • Snelle en Efficiënte Service

  Ik was aangenaam verrast door de snelheid waarmee mijn zadel gerepareerd werd. Binnen de kortste keren kon ik weer genieten van mijn paardrijden. De efficiëntie en professionaliteit van Zadelmakerij Nugteren hebben me echt onder de indruk gebracht.

  Top Service in Groningen!

  Zadelmakerij Nugteren is een absolute aanrader! Maarten kwamen helemaal naar Groningen voor de aanpassing van mijn zadel. De service aan huis was snel, professioneel en superhandig. Ik ben zeer tevreden en beveel zadelmakerij nugteren van harte aan!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram