0
0.00 0 artikelen

Geen producten in de winkelwagen.


Retourbeleid

Hoe kan ik een artikel ruilen?
U kunt een artikel ruilen voor een andere maat of voor een ander artikel. Bij ruiling geldt: Het artikel weer inpakken in originele verpakking voorzien van de factuur of een kopie daarvan. Schrijf op de factuur welk artikel of welke maat u wenst te ontvangen en verstuur het pakket voldoende gefrankeerd naar onderstaand retouradres:

Zadelmakerij Nugteren
Braillestraat 10-17
3846 CP Harderwijk


Wij nemen eenmalig de verzendkosten van het opnieuw te versturen artikel voor onze rekening.

LET OP: Bij het retour zenden zijn de verzendkosten voor rekening van de koper. De factuur is uw garantiebewijs. Zonder de factuur of een kopie hiervan kan er geen ruiling plaatsvinden. De goederen kunnen enkel en alleen worden geretourneerd in onbeschadigde staat en originele verpakking, ze moeten in dezelfde conditie verkeren en mogen niet gebruikt of gewassen zijn.

Hoe kan ik een artikel retourneren?
Mocht u niet tevreden zijn met (een deel van) uw aankoop, dan heeft u het recht de artikelen binnen 14 dagen na aflevering te retourneren. Retourzendingen worden in dit geval slechts geaccepteerd indien de artikelen in de originele verpakking, ongebruikt, voorzien van kaartjes en onbeschadigd worden geretourneerd. U mag het artikel uiteraard wel uit de verpakking halen om het te bekijken/passen.
De factuur is uw garantiebewijs. Zonder de factuur of een kopie hiervan kan er geen creditering plaatsvinden. Graag op de factuur u bankgegevens vermelden. Het aankoopbedrag zal dan binnen 30 dagen aan u worden overgemaakt.

U kunt uw retourzending voldoende gefrankeerd sturen naar:

Zadelmakerij Nugteren
Braillestraat 10-17
3846 CP Harderwijk 

LET OP: Bij het retour zenden zijn de verzendkosten voor rekening van de koper. Wij crediteren uitsluitend het aankoopbedrag van de artikelen en niet de door u betaalde verzendkosten.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram