0
0.00 0 artikelen

Geen producten in de winkelwagen.


Passier Optinum II

De Optimum II is de consequente evolutie van het Optimum Dressuurzadel. Het voortreffelijke rijgevoel, de gunstige snit van het zadel die ervoor zorgt dat de ruiter in de optimale positie zit en de smalle twist voor uitstekend contact met het paard zijn behouden gebleven. Een typisch kenmerk van de Optimum II zijn de voorgevormde kniestukken. De dikkere dijsteunen en het Selloil-leer dat dubbel is aangebracht op de grote en kleine zadelkappen zorgen voor optimale grip. Daarnaast beschikt het zadel over een veilige V-singel bevestiging met platte oogjes. Het zadel is verkrijgbaar met sprankelende Premium Crystals en ontwerpvariaties op de lepel.
Categorieën: , Tag:

Beschrijving

Kenmerken 

PS-boom (breder aan de achterkant), diepe zit, smallere twist, voorgevormde kniestukken, 2 cm (1") dikkere dijsteunen, 2 x 70 cm (28") singelstoten incl. punt singelstoten, V-singel bevestiging aan de achterkant met platte oogjes, vrijheidspanelen. Dit zadel kan verfijnt worden met Swaroski kristallen.

Kleuren 

  • Zwart
  • Havana
  • Teak (geen Natural Grip leer, alleen Europees kalfsleer)

Maten

16" tot 19" inch

Leer

  • Natural Grip leer Zitting
  • Kniestukken en panelen: Selloil leer
  • Kleine en grote zadelkappen: dubbel uitgevoerd met Selloil leer

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram