De vakkundige zadelpasservice van Zadelmakerij Nugteren wordt in heel Nederland uitgevoerd. Woon je in Gelderland? Ook daar komen wij om jouw nieuwe zadel aan te meten of voor een controle van jouw zadel. We gaan precies te werk en laten het zadel alleen achter als we het goed vinden liggen en jij lekker zit.

Zadels voor de fanatieke paardensporter

Al 15 jaar helpen we ruiters in een goed zadel. Onze klanten zijn stuk voor stuk fanatieke dressuur- en springruiters die de sport serieus nemen. Daarom willen ze een goed zadel voor hun paard waar ze jaren mee vooruit kunnen. We hebben een groot assortiment aan dressuur-spring- en veelzijdigheidszadels, ook tweedehands zadels. Er zit bijna altijd wel iets bij dat passend is of passend gemaakt kan worden voor jouw paard. Van Anatomica tot Wintec en van Prestige tot Euroriding: we hebben zadels in alle soorten en maten en in verschillende prijsklasse. Deze vindt u ook op onze website. Heeft u al een voorkeur voor een bepaald merk of model? Neem contact met ons op en vraag het gerust! We komen regelmatig met de zadelpasservice in Gelderland.

Zadelpasservice op maat

Als je op zoek bent naar een nieuw zadel dan komen we bij jou langs met verschillende zadels. Vooraf vragen we informatie over jou en je paard en jullie als combinatie. Zo kunnen we inschatten of we een passend zadel zouden kunnen hebben. Zo ja, dan nemen we een aantal mee en komen bij jou op locatie een aantal zadels passen. Daar blijven er een aantal over die het beste liggen. Dan vragen we jou even een stukje te gaan rijden, zodat we kunnen zien of het tijdens het rijden goed ligt. De meeste zadels moeten dan nog mee naar de zadelmakerij, zodat we het precies op maat kunnen maken door bijvoorbeeld de kussens nog op te vullen. Als dat goed is, dan komen we weer langs om het zadel alsnog te passen en te zien of het nu perfect is voor de rug van jouw paard en of het voor jou goed zit. 

Vragen?

Heeft u vragen over onze service? Neem dan contact met ons op. Je kunt het contactformulier invullen of bel/mail ons met jouw vraag.