De zadelmakerij

Maak een afspraak

De zadelmakerij

Zadelpasser Gelderland

Voor het aanmeten van een zadel komen wij bij u op locatie zadels passen. Wij nemen altijd een ruime keuze aan zadels mee, zodat u de beste zadels kunt uitproberen tijdens een afspraak.

We komen op locatie door heel Nederland. Voordat we naar u op weg gaan ontvangen we graag van tevoren wat meer informatie over uw paard en u als ruiter. Zo kunnen we alvast een goede selectie zadels maken voor u. Heeft u een bepaalde voorkeur voor een merk of type zadel? Geef dit dan van tevoren even aan. Zo kunnen wij vast rekening houden in het meenemen van de juiste zadels?

Zadelreparatie

In onze ambachtelijke zadelmakerij kunnen wij alle zadelreparaties en aanpassingen zelf uitvoeren, zodat wij u snel en vakkundig van dienst kunnen zijn.
Kleine reparaties en totaal onderhoud van een zadel is allemaal mogelijk in onze zadelmakerij. Onze vakkundige zadelmaker werkt met aandacht en kundigheid aan uw zadel en geeft een eerlijk advies over de reparatie. Denkt u dat het niet te maken is? Neem toch even contact op. Wie weet wat we voor u kunnen betekenen!

Tarieven en voorwaarden

We willen je van tevoren een goede indruk geven van de kosten voor zadel reparatie of een zadelpasservice. Daarom hebben we de kosten voor je op een rij gezet.

Een zadel aanmeten voor een paard is natuurlijk maatwerk. Elk paard en elke ruiter is anders en daarom is zadels passen echt vakwerk. Daarbij is het ook altijd moeilijk om vooraf een vaste prijs af te spreken. De prijzen zijn dus een globale prijs die een goede inschatting geeft van de kosten. Bel altijd even om dit met de zadelmaker te bespreken. Dan kom je niet voor verrassingen te staan.

Een prijs is opgebouwd uit voorrijkosten, consultkosten en eventuele aanschaf- en/of reparatiekosten.