Zeer deskundig en super fijn advies!

Rated 5 out of 5
maart 17, 2022

Net een nieuw Albion zadel gekocht bij Maarten.

Deze op maat laten maken. Het zadel kwam binnen en lag gelijk goed op mijn paard. Echt heel blij mee.

Voor de pony van mijn dochter ook een dressuur- en springzadel gekocht bij Maarten en ook daar zeer blij mee. Super goede service. Maarten denkt goed mee en kijkt heel goed naar het paard maar ook goed naar de ruiter. Hij neemt er alle tijd voor. Dat was heel prettig.

Monique de Bruycker

Perfect! 🤩

Rated 5 out of 5
december 16, 2021

Inmiddels (door wisseling paard) heb ik alweer 4 zadels (dressuur en spring) bij Maarten gekocht. Hij is zeer deskundig, kijkt niet alleen naar het paard maar ook naar jou als ruiter en voorziet je altijd van eerlijk en goed advies. Hij is behulpzaam en geeft een goede service.

Echt een aanrader!

Marianne Heesters

Goede service en perfect advies

Rated 5 out of 5
september 14, 2021

Zowel ik als mijn paard zijn aardig kieskeurig en daarbij is mij paard nog vol in de groei. Maar Maarten heeft voor ons het ideale zadel gevonden met nog wat groei mogelijkheden. Perfect dus voor de lange termijn.

Anouk Boelsma

Deskundig en een hele goede service.

Rated 5 out of 5
september 2, 2021

Heel fijn en deskundig geholpen door Maarten bij aanschaf van een nieuw dressuur zadel .

Paard loopt super fijn met zijn Albion zadel!

Maroesjka Salomons

Zeer deskundig en goede service

Rated 5 out of 5
augustus 11, 2021

Vorig jaar op zoek naar een nieuw zadel omdat mijn oude zadel niet meer paste. Omdat ik een reus heb van ruim 1.85 en ikzelf ook zo lang ben was dat niet zo eenvoudig. Gelukkig was ik bij Maarten in goede handen. Mijn paard loopt super met zijn nieuwe Albion zadel en sindsdien gaan we nog steeds vooruit.

Marianne Buné