Zoals jullie van ons gewend zijn, zitten wij niet stil. Terwijl de nieuwe website alweer een tijdje online is, zijn we achter de schermen druk bezig geweest een nieuwe webshop te bouwen, waar je alle toebehoren voor jouw zadel kunt vinden. In deze webshop kun je al deze producten voor je zadel eenvoudig aanschaffen. Bekijk de webshop hier en wie weet plaats jij wel jouw allereerste bestelling!

Wat vind je in de webshop?

Natuurlijk blijven de zadelpasservice en het zadelonderhoud- en reparatie onze belangrijkste bezigheden, maar we willen onze diensten graag compleet aanbieden. Daar horen producten zoals beugels, beugelriemen, zadeldekjes, zadelonderleggers, singels en onderhoudsproducten voor leerwerk ook bij. We werken met kwalitatief goede merken en bieden de zadels in combinatie met deze toebehoren graag samen aan. Koop jij bijvoorbeeld een Albion dressuurzadel? Dan is het leeronderhoud van Albion ook bij ons verkrijgbaar. Maar, we hebben ook producten van LeMieux, Kentaur, Wintec, Equipe, Winderen en nog vele andere merken. Bekijk hier alle producten.

De producten zijn te bestellen in de webshop, maar als je voor jouw zadelpasafspraak al weet dat jij er graag een product bij koopt, geef dit dan van tevoren aan. Maarten kan het product dan voor je meenemen naar de afspraak, zodat je het product direct in huis hebt. Maar, ook bij bestelling in de nieuwe webshop heb je de producten binnen een week in huis.

Mis je iets in de webshop? Geeft dat gerust aan. Wie weet kunnen we het opnemen in het assortiment of voor je bestellen.

Neem contact met ons op

Ga naar de webshop om een kijkje te nemen en wie weet je eerste bestelling te plaatsen bij Zadelmakerij Nugteren. Heb je nog vragen over één van de producten? Neem dan gerust contact met ons op. Dat kan via het contactformulier op de webshop of via info@zadelmakerijnugteren.nl.