Zadelpasafspraak maken

Zadelpasafspraak maken

Als jij een zadelpasafspraak wilt maken voor een passessie of moet jouw zadel aangepast worden? Vul dan dit formulier in om contact op te nemen. We vragen om wat achtergrondinformatie om alvast een goede indruk te krijgen van jou en jouw paard. Zo kunnen we vast een inschatting maken van de afspraak die we gaan maken. Naar aanleiding van het contactformulier nemen we natuurlijk contact met jou op om een afspraak in te plannen. Natuurlijk mag je ook altijd even bellen naar 06-14477896 of mailen naar info@zadelmakerijnugteren.nl. Wil je weten hoe we te werk gaan tijdens een afspraak? Lees dan even de informatie op onze pagina over het zadels passen. Hier vind je ook de tarieven die we hiervoor hanteren.

Naast de zadelpasservice beschikken we ook over een werkplaats in Harderwijk. Op de Braillestraat om precies te zijn. Hier kan je jouw zadel brengen. Maak hiervoor wel altijd even een afspraak, want wij werken door het hele land en zijn niet altijd aanwezig in de werkplaats. App, bel of mail even naar Maarten Nugteren om een afspraak te maken. Ook hiervoor hebben we op een rij  gezet wat we kunnend oen voor je en welke tarieven ervoor gelden. Vind hier de informatie.

Nog vragen? Stel ze gerust!

Vul het formulier zo volledig mogelijk in

Soort afspraak

Geslacht ruiter

Geslacht paard

Heeft u een pony of een paard?

Wedstrijd- of recreatieruiter?

4 + 14 =

Zadelmakerij Nugteren, Albion zadel, Albion dressuurzadel, contactpagina
springzadel aanmeten, springzadel kopen, springzadels te koop, Zadelmakerij Nugteren, springzadel, Amerigo springzadel, contactpagina